Medyum Yorumları

Günümüzde pek çok kişi farklı uygulamalar yaptırabilmek adına medyumlara ihtiyaç duymaktadır. Medyum hocalar kişiler ile iletişime geçerek kendilerini bu işte çok iyi olarak nitelendirse de durum genelde o şekilde ilerlememektedir. Özellikle medyum hocayım deyip bu işi kısa süreli yapan insanlar bu konuda genellikle iyi niyetli davranmamaktadır. Bu nedenle bu konuda çeşitli medyum siteleri devreye girmektedir. Medyum yorumları sitesinde kişiler medyumlarla alakalı bilgileri site içerisinde yorum atarak insanlara bildirmektedir. Örnek verilecek olunursa internet üzerinden bir medyum hocanın iletişim adresini veya web sitesini buldunuz. Sözde medyum hoca ile iletişime geçtiğiniz zaman sizinle çok bilgili konuşarak iyi bir izlenim vermeye çalışacaktır. İş uygulamaya geldiği zaman kişiler yaptırdığı uygulama ile memnun olmamakta veya işe yaramadığını söyleyebilmektedir. Bu durum uygulamadan değil medyum hocaların gerekli niteliğe sahip olmamasından kaynaklanır. Bu nedenle medyum siteleri açılmıştır. Medyum yorumları siteleri içerisinde pek çok kişi medyum hocalar ile çalışmadan önce yorum yaparak insanları bilgilendirmektedir.

Medyum Yorumlarının Faydaları

Günümüzde medyum yorumlarında her gün yeni bir medyum çıktığı için insanlar bu konuda tedbirli davranmaktadır. Özellikle 2 gün önce bu işe başlamış olan kişiler uzun yıllardır yapıyorum diyerek insanlara bazı teknik terimler söyleyip onlardan yararlanmaya çalışmaktadır. Bu anda devreye medyum yorumları sitemiz girer. Medyum yorumları sayesinde kişiler medyumlarla çalışmadan önce onların ne gibi etkisinin olduğunu, nasıl başladığını ve süreç hakkında detaylı bilgiler verebilmektedir. Ayrıca bu yorumlar sizi tatmin etmediği zaman ilgili kişi ile iletişim geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu bilgiler içerisinde kanıt niteliğinde olacak bazı görüntüleri isteyerek sahtekar medyum hocalarını ifşa edebilirsiniz. Bunun gibi kişileri ifşa edebileceğiniz gibi bazı iyi ve güvenilir medyum hocaları yorumlarda bulabilmek mümkündür. Uzun süredir bu işle uğraşan ve medyum hocalıkla alakalı her türlü bilgiyi veren kişilerin yorumlar içerisinde olumlu yorumlarını bulabilmek mümkündür. Buna göre en iyi medyumun kim olduğunu, sahtekar medyumun kim olduğunu, medyumların ne derecede etki ettiğini gibi bazı bilgileri yorumlar içerisinde kolaylıkla bulabilmeniz mümkündür.

Medyum Yorumları” üzerine 25 düşünce

  • Aralık 13, 2018, 9:31 am
    Permalink

    boy hamaylı denen birşey araştırmıştım vakti zamanın da . bu oldukca önemli birşeymiş , boynumuza taktıgımız cevşen tarzında da varmış . pek önemsememiştim eskiden ancak yaşadıgım bir takım olaylar yüzünden boy hamaylı yaptırmayı düşünüyorum artık . ama hangi hoca yapıyor bu konu da bazı şüphelerim var . kendim bazı araştırmalar yaptım geçmiş te , şimdi de yaptım ancak bir takım bilgi kirlilk leri var ,ben yine de bi kaç tane medyum hoca yı seçtim kendime işlem yaptırmak için . ancak yine de hangisin de yaptıracagıma karar verebilmek icin sizlerin de yardımına ihtiyac duyuyorum , geçmiş de boy hamaylı yaptıran arkadaşlar ve ya bi tanıdıkları yaptırmış olanlar var ise eğer bana yardım cı olurlar ise cok sevinirim .

    Cevapla
    • Aralık 15, 2018, 2:37 pm
      Permalink

      özkan kardeşim selamun aleykum öncelikle . ben de senin ile aynı durumdaydım öncelikle doğru olanı yapıyosun kendine bir liste yapmıs olman oldukca doğru bir hareket . ben de geçmiş de bu aşamalar dan geçtim , ancak en sonun da şansımı medyum burak hoca dan yana kullan dım . ne olacaksa olsun diyerek medyum burak hoca yı aradım işlem için . en sonun da da bu kararım da ne dere ce de doğru bir karar vermiş oldugumu da görmüş oldum . boy hamaylı işlemi ortalama olarak en erken 15-60 gün sürüyor . 37 gün de medyum burak hoca benim işlemimi tamamladı . kendisi oldukca dakik birisidir desem yeridir . Çok şükür ki doğru tercihi yapmısım medyum burak hoca yı seçerek . sana da öneririm .

      Cevapla
      • Aralık 16, 2018, 9:29 pm
        Permalink

        Kardeşim değerli ve kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim . yorumlarınız benim icin cok değerli lütfen medyum burak hoca ile geçmiş de işlem yaptıran baska arkadaşlar var ise değerli kıymetli yorumları nı benden ve bizler den esirgemesin ler , ben de medyum burak hoca ya işlem yaptırcam gibi ama bakalım hayırlısı . bu gün ya da yarın arayıp önce bilgi alıp son kez , sonra da eğer kafama gerçekten yatar ise kesinlikle bir an önce burak hoca ya işlem yaptırmayı düşünüyorum . bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkın da insallah muradıma ererim ben de sizler gibi .

        Cevapla
      • Ocak 2, 2019, 1:38 pm
        Permalink

        Metin bey merhaba , ben de boy hamaylı yaptırıcam da tıpkı özkan bey gibi ben de buraya soracaktım güvenilir bir boy hamaylı yapan hoca bulmak için . şans eseri özkan bey in yorumunu gördüm altın da da sizin yorumunuz vardı ve ben de yazmak istedim . medyum burak bey nasıl bi hoca öncelikle ? ben de işlem yaptırcam , ama telefon numarası da yok malesef elim de suan da . gönderme şansınız varmı medyum burak hoca nın telefon numarasını ? ha bu ara da boy hamaylı işlemi ni yaptırdık tan sonra hayatınız da gerçekten değişiklik gördünüz mü acaba ?

        Cevapla
    • Şubat 3, 2019, 6:03 pm
      Permalink

      Herkese selam dostlar yorumların hepsini tek tek okudum , ve ben de yazmaya karar verdim . ben de medyum burak hoca da geçmiş de işlem yaptıran lar dan biriyim . ben de geçmiş de hem vefk hem de boy hamaylı yaptırdım medyum burak hoca ya . saolsun kendisi süreci en yakın dan takip eden kişi oldu , işlem sonrasın da asla unutmadı beni her daim aradı sordu nasılsınız diye . ben ilgisin den inanılmaz derece de memnunum . daha önce de medyumlar aracılıgı ile işlem yaptırmış tım ancak hiç bir zaman bu sekil de memnun kaldıgım bir medyum hoca olmamıştı , ayrıca hiç bir medyum hoca da bu sekil de ilgi alaka göstermemiş ti . ben de şiddetle medyum burak hoca ile işlem yaptırmanızı önerenler arasındayım . bu ara da özlem hanım medyum burak hoca nın telefon numarasını sormussunuz , ben şahsen medyum burak hoca ile 0553 371 89 94 numaralı telefon numarası ile irtibat kuruyorum . siz de bu numara dan ulasabilirsiniz . hayırlı sı olur umarım sizin için de . umarım bi dua edersınız basarıyla sonuclanırsa .

      Cevapla
      • Şubat 12, 2019, 11:04 am
        Permalink

        özlem hanım selamlar . yorumunuzu yeni gördüm . evet ben de medyum burak hoca ile işlem yaptırdıgımı söylemiştim . medyum burak hoca bir üst yorum da ki arkadaşın da belirttiği şekil de oldukca iyi bir medyum hoca dır . oldukca ilgilidir . kendisi işlem yaptık tan sonra asla telefonları açmama gibi bir şey yapmaz bu söz konusu bile değildir . ben geçmiş de medyum burak hoca dan önce 3 tane medyum hocaya daha işlem yaptırmış tım . ancak hiç biri doğru düzgün işlem yapmadıgı gibi sonrasın da da yaptıkları islemin de arkasın da durmadılar . hatta cogu pişkin pişkin sen yanlıs bişe yapmıssındır da o yuzden işe yaramamıstır ben yoksa asla yanlıs bişe yapmadım dediler . simdi soruyorum size yani arkadaslar ben ne yapmıs olabilirim de işlemin gerçeklesmemesine sebep olmus olabilirim . gene bu iyi kısım anlattıklarımın , diğerleri malesef hiç bir şekil de tenezzül edip telefonlarıma bile cevap vermediler . ilk baslar da açtılar , ben işlemin başarısız oıldugunu söyleyınce de kapadılar telefonları hep yüzüme . sonrasın da da numaramı bile engelledi şerefsiz alçaklar . ama saolsun medyum burak hocam işlemi yaptırdıgım ilk gün den son güne dek işlemin üzerin de durdu , beni aradı bilgi aldı . hala da ara sıra arar hem işlemin vaziyetini ve gidişatını sorar hem de halimi hatrımı sorar , ben de aynı sekil de ararım sorarım hocamızın halini hatrını saolsun eksik olmasın . yani size şöyle söleyim arkadaşlar medyum burak hoca ile işlem yaptırdım hem medyum burak hoca gibi güvenilir bir medyum ile tanısma şansı buldum hem de neredeyse bir dost bir arkadaş kazanmıs oldum . size de öneriyorum medyum burak hoca yı . ha bu ara da soran arkadaşlar olmuştu en son medyum burak hoca nın telefonu nu 0553 371 89 94 bu numara dan ulasıp medyum burak hoca ile işlem yaptırabılırsınız ha aramıs ken de medyum burak hoca nın telefon numarasını bilmeyip benim vesilem ile kendisine ulasan olursa eğer ankara dan metin in selamı var diyip ben den medyum burak hoca ya selam söylerseniz bu benim için kafidir . allah herkese hayırlı şifalar versin .

        Cevapla
        • Şubat 15, 2019, 7:41 pm
          Permalink

          metin bey selamlar öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim . ben de en sonun da medyum burak hoca da işlem yaptırmaya karar kıldım sayeniz de . geçmiş te de medyum burak hoca hakkın da ve yapmıs oldugu boy hamaylı işlemlerin de ki başarıları hakkın da ki bir çok yorumu okumuştum . bu site de , bu gönderi altın da ki yorumları okuduk ca da medyum burak hoca nın ne derece de tanınmıs saygılı ve yeteneklı bir medyum hoca olduguna tekrar dan kanaat getirdim ve medyum burak hoca ya ben de boy hamaylı ıslemı yaptırmaya karar verdım . dedigim gibi geçmiş de de bir cok site de medyum burak hoca hakkın da yazılanları okumustum . o yorumlar da da medyum burak hoca hakkın da yazılanların neredeyse tamamı hep olumlu sonuclar dı . ancak bu gönderi altın da ki yorumlar benim icin suana dek okudugum tum yorumlar dan cok daha otorite durumun da dır , neden derseniz yazılan yorumlar bizzat şahıslar tarafından bir sohbet havası icinde yazılması hem de gecmıs de medyum burak hoca ya ıslem yaptıran arkadasların da bulunması sebebiyle ben de medyum burak hoca da işlem yaptırmaya karar verdim . insallah ben de bu işlem sonucun da medyum burak hoca dan memnun ayrılanlar arasına katılmış olurum . herkese şimdiden teşekkürler .

          Cevapla
          • Şubat 17, 2019, 9:29 am
            Permalink

            Özlem hanım yorumunuzu gördügüm an da nasıl sevindim sizlere anlatamam . medyum burak hoca yı seçerek çok ama çok doğru bir seçim yaptıgınızı sizlere söylemek isterim . işleminiz simdi den hayırlı ve ugurlu olsun diyebilirim , cünkü medyum burak hoca işlem yaptıktan sonra size kaç gün de sonuc alırsınız derse o kadar süre de sonuc alırsınız mutlaka ama mutlaka ben bu durum da kefilim yani yaşayıp da görmüş birisi olarak . bu kadar neden sevindin diyenler olacaktır elbet de aslın da benlik bir durum yok yani isteyen istedigi medyum hoca da işlem yaptırabilir dostlar ancak piyasa da o kadar cok kötü niyetli ve medyum hoca adı altın da işlem yapan halbu ki hiç bir bilgisi olmayan o kadar cok sahte insan var ki sizlere anlatamam . bu yüzden ben de bir insanın zor durum da olan bir insanın güvenilir bir medyum hoca ile çalısıp işlem yaptırmasına vesile oldugum icin cok ama cok sevindim . umarım olumlu sonuc alırsınız .

          • Mart 2, 2019, 2:01 pm
            Permalink

            Özlem hanım merhaba . ben de bütün yorumları baştan sona okudum . sizin işlem yaptıracagınızı gördükten sonra ben de süreci takip etmeye karar verdim , sizin işleminizin sonucu na göre ben de medyum burak hoca ile işlem yaptırcam sanırım , tabii eğer olumlu olursa . ha bu ara da bu konusma nın baslamasına vesile olan ve medyum burak hoca hakkın da soruyu ilk soran Özkan adlı arkadaş dan haberi olan varmı acaba ? medyum burak hoca hakkın da soru soralı epey zaman olmuş . acaba bir gelişme varmı yani işlem yaptırmış mı yoksa henüz yaptırmamış mı , ya da işlem yaptırdıysa eğer işlemi nasıl sonuclanmıs olumlu mu yoksa olumsuz mu oldukca merak ettim çünkü hiç şüphesiz benim de medyum burak hoca ile işlem yaptırmama bu işlemlerin sonucları cok önemli birer etken olacak . süreci yakından takip ediyorum sizlerin de deyimi ile bu devir de kolay para kazanılmıyo malesef eğer olumlu sonuc alan varsa lütfen yazmaya devam etsin arkadaşlar bizi bilgilendirin süreçleriniz hakkın da .

          • Mart 14, 2019, 11:28 pm
            Permalink

            Özkan bey ve Özlem hanım lütfen süreciniz hakkın da bize bilgi verir misiniz , acaba ne durumda yaptırdıgınız işlem ? medyum burak hoca ile işlem yaptırmayı düşünenler den birisi de benim , ancak yaptıracagım işleme sizin yaptırdıgınız işlemler ve sonucları cok ama cok büyük etki ye sahip cunku ben de bu ıslemlerın sonuclarını baz alarak göz önun de bulundurarak ıslem yaptırcam . lutfen bizi merakta bırakmayın cok uzun zamandır yorum yazmamıssınız .

          • Mart 17, 2019, 8:47 am
            Permalink

            Özlem hanım merhaba . ben de tıpkı neşe hanım gibi sizin son yorumunuzu okuduk tan sonra emin olun cok mutlu oldum neden diye soracak olursanız ben de bu devir de bu kadar sahtekar medyum hoca nın oldugu bir devir de güvenilir bir medyum hoca önerdiğim ve sizlerin de bu öneriyi dikkate alarak bu medyum hoca ile işlem yaptırması na vesile oldugum / olacagım icin cok ama cok mutluyum . isleminiz umarım tıp kı bizim yaptırdıgımız ıslem ler gibi olumlu sonuclanır da hep beraber yüzümüz güler allahın izni ile . bu ara da oktay kardesim sormussun ancak malesef benim de özkan bey den haberim yok , yaptıgı son yorum da bana cevap vermıstı ve o da medyum burak hoca ile işlem yaptırmayı dusundugunu ve son kez görüşecegini ve kafasına yatarsa işlem yaptıracagını söylemişti . insallah işlem yaptırmıştır , son yorumun da ki tarihi baz alacak olursak özkan bey islem yaptırmıssa eger coktan işlem sonuclanmıştır yani olulu ya da olumsuz oldugu ortaya cıkmıstır coktan . umarım kendisi siteye dönüş yapar cunku cok ama cok merak ediyorum ben de sizler gibi son durumu .

          • Mart 29, 2019, 11:42 am
            Permalink

            Arkadaşlar bu soruyu özellikle de medyum burak hoca ya geçmiş de işlem yaptırmış olan ve ya medyum burak hoca ile en azın dan telefon dan iletişim sağlamış arkadaşlara sormak istiyorum , medyum burak hoca hakkın da bi cok yazı okudum , kendisi nasıl birisi tam olarak ? yani her işlemi yapmıyo diye duymustum bu doğru mu ? ayrıca para olayı nasıl yani cok mu pahalı bi medyum ? lütfen sorularıma cevar verirseniz cok sevinirim konuyu kesinlikle takipteyim , allah hepımıze sıfa versın ınsallah .

          • Mart 30, 2019, 12:03 pm
            Permalink

            Ben de geçtiğimiz sene medyum burak hoca ya bolluk ve bereket için işlem yaptırmıştım , yaptıgı işlemin etki süreci 15 ile 90 gün arasın da değişen bir işlem di . işlemin üzerin den 15 gün geçtiği zaman ben malesef olumsuzluga kapıldım işlem başarısız oldu diye . şahsen benim yaptıgım en buyuk hata buydu desem yeridir . siz siz olun işlem henüz tamamlanma dan umutsuzluga kapılmayın arkadaşlar dedigim gibi 90 güne varan bi süresi var bu işlemin , halbu ki ben daha 15 gün de umutsuzluga kapılmıştım . bu umutsuzlugun üzerin den 4 gün geçti ki benim işlem başarılı oldu , işlerimin bereketi ve bollugu cok ama cok kısa süre icerisin de oldukca fark etti . neyse ki ben şanslıydım ki işlemimi medyum burak hoca da yaptırmıştım . siz siz olun işlem yaptıracagınız medyum hoca yı cok iyi seçin arkadaşlar . ben de medyum burak hoca ya kefil

          • Nisan 2, 2019, 5:03 pm
            Permalink

            Valla ben de epey merak içerisin de yim acaba son durum ne yani nasıl bi sonuc alındı merak icerisin de yim . medyum burak hoca bize yaptıgı basarılı ıslemler e bir yenısı nı daha ekleyecek mı merak ıcerısın de beklıyorum . bu gecmıs de ıslem yaptırmıs ve basarı sağlamıs ınsanlar ıcın bile bence onemlı bi referans olacak . ben de dahıl emınım gecmıs de medyum burak hoca ya ıslem yaptırmıs ve sonuc almıs kısıler bile beklıyodur yanı bu ıslemlerın sonucunu . herkese hayırlı sıfalar , tekrar ediyorum arkadaslar özlem ve özkan adlı arkadaslar lütfen bilgilendirin bizi süreçleriniz den .

          • Nisan 9, 2019, 9:29 pm
            Permalink

            Arkadaşlar öncelik le hepiniz den özür diliyorum malesef buraya işlerimin yogunlugu açısın dan yorum yapamadım yani yanlıs anlamayın lütfen sizleri unuttugum ıcın yazmamazlık yapmadım sadece yorum yapabılmek icin en uygun anı bekledım ve en dogru anı bekledım cunku ıslemın tamamen basarıya ulasıp ulasmadıgını görmek istedim erken konusmamak icin , geçtigimiz aylar da medyum burak hoca ile iletişim yapmaya karar vermıstım bıldıgınız uzere , bura da siz değer li arkadasların yapmıs oldugu yorumların da olduk ca etkısı buyuk olmus tu bu ara da bu ıslemı yaptırmam da . ben de bu saye de medyum burak hoıca ile işlem yaptırma konusun da kesin kararımı vermıs tım sızın sayenız de . sizlerin de yaptıgı yorumlar ve yazdıkları yazılar sayesın de en sonun da bir arkadasımız medyum burak hoca nın telefonunu verdi , ben de yazımın sonun da belkı merak eden ve medyum burak hoca ya ulasmak ısteyen arkadaslar olur dıye yorumumun son kısmın da medyum burak hoca nın telefon numarasını yazıcam hıc merak etmeyın , neyse konumuz a dönecek olursak medyum burak hoca ile iletişim kurdum aradım ve durum dan bahsettim , cok kibar birisi kendisi tıpkı bura da yorumlar a yazıldıgı gibi , eksigi var arkadaşlar yorumlar ın ama fazlası yok inanın hiç bir abartı yok . ben de medyum burak hoca hakkın da yazılan bütün yorumlar a katılmaktayım , kendim bizzat görüp bu yorumlar ı tecrübe ederek . neyse dostlar medyum burak hoca ile görüştük ten sonra işlem yaptırmaya karar verdım . ben de medyum burak hoca ile hamaylı işlemi icin sözleştim ve anlastım , hocamız saolsun işlemi büyük titizlilik ile yaptı , işelm kısa süre icerisin de sonuc verdi . anlayacagınız ben de medyum burak hoca ile işlem yapıp olumlu sonuc alan arkadaslarınız an birisi oldum . Allah a cok sükür ki medyum burak hoca gibi iyi ve güvenilir bir medyum hoca ile işlem yaptırdım . cok mutluyum , öncelik le medyum burak hoca dan , sonrasın da bu site yi kurup medyum burak hoca hakkın da daha fazla bilgi almamızı sağlayan adminler den sonrasın da ise siz değerli arkadaslarım dan allah bin kere razı olsun . sizler olmasaydınız ben belki dolandırılacak tım baska bi medyum hoca ile calısıp . size de gerçekten kocaman bir teşekkür borcluyum . bu tesekkurumu de bu yorumu buraya yazarak ödemeye karar verdım . siz siz olun adı sanı duyulmamıs sahte medyum hocalar ile işlem yaptırmayın , ben medyum burak hoca da ıslem yaptırdım , cok mutluyum . işlem 18 gun de sonuc verdi . siz de elinizi cabuk tutun dostlar . bu öyle bişey ki emin olun ıslem yaptırdık tan sonra manevi huzur a kavusuyorsunuz ve kendiniz e daha önce neden islem yaptırmadım dıyerek kızıyosunuz , daha fazla vakıt kaybetmeyın ve medyum burak hoca ıle işlem yaptırın derim sizlere . hayırlı günler herkese dostlar .

          • Nisan 13, 2019, 5:39 pm
            Permalink

            Özlem hanım şu an ne kadar mutlu oldugumu size anlatamam . sizin icin dua bile ettim işleminiz basarlı bir sekıl de sonuclansın diye . ne mutlu size ki işleminiz başarılı bir şekıl de sonuclanmıs sizler de tıp kı bizler gibi medyum burak hoca ya işlem yaptırıp olumlu sonuclanan lar arasına katılmıssınız . hoş geldiniz sefalar getırdınız 🙂 daha sı nice kardeşimin basına insallah . tek temennimiz herkes yaptırdıgı ıslemler den memnun kalsın , sonuc alsın olumlu sonuclar alsın . o dolandırma hissini cok iyi bilen birisi olarak , yaptırdıgı işlemler den olumlu sonuclar alan ınsanları görduk ce o kadar cok seviniyorum ki sizlere anlatamam . gecmis de binbir zorluk ile çalısıp didinip dişim den tırnagım dan arttırdıgım paralar ile işlem yaptırmıştım ve dolandırılmıştım , sonrasın da medyum burak hoca ya işlem yaptırdım ve cok sükür ki ben de olumlu sonuc aldım . o gün bu gün dür elim den geldigi kadar insanları iyi ve güvenilir medyumlar ile calısmaya yönlendirmeye calısmaktayım . boy hamay lı işlemi ni türkiye de medyum burak hoca dan daha iyi yapan bir hoca olmadıgını sizlere söyleyebilirim , yorumumu okuyan arkadaşlar bu yorumumu bir kenara not edin , gidip medyum burak hoca ya boy hamaylı ıslemı yaptırın , farkı göreceksiniz gelip bana tesekkur etmek icin . teşekküre lüzum yok bi allah razı olsun diyin gerisi boş 🙂 herkese hayırlı sifalar dilerim , özlem kardesim sana da tekrar dan hayırlı olsun dilerim yaptırdıgın ve basarıya ulastıgın işlem için , bu ara da pelin nickli arkadaş sormuş medyum burak hoca hakkın da ne dusunuyorsunuz diye , pelin hanım size bu sayfa da ki yorumları okumanızı öneririm , medyum burak hoca icin para 3. 4 . plan da dır , kendisi sizin işleminiz den alacagınız olumlu sonucu cok daha fazla önemseyen birisi . sık sık arayıp sorar bir eşiniz , dostunuz ve arkadaşınız gibi .

          • Nisan 16, 2019, 10:18 pm
            Permalink

            Özlem hanım yorumunuzu okudum ben de tıpkı metin bey gibi cok sevindim . allaha sukurler olsun siz de atlattınız bu büyük sıkıntıyı . bir medyum a işlem yaptırır ken bu işin en sıkıntılı ve zor kısmı güvenilir bir medyum bulmak ve ona işlem yaptırmak tır . cok sukur ki artık siz bu aşamayı geçtiniz. medyum burak hoca gibi iyi bir medyum tanıyorsunuz artık işiniz düştükçe ve işlem yaptıracagınız zaman medyum burak hoca ile iletişime geçersiniz , medyum burak hoca öyle alçak gönüllü biri ki ara da bir sizi arayıp hal hatır bile sorabilir öylesine iyi birisi .

          • Nisan 16, 2019, 10:32 pm
            Permalink

            Merhaba pelin hanım ın yazdıgı yorumu sonra dan gördügüm icin bu yorumu da yazmak istedim gerçi Metin bey yorumu nun son kısmın da pelin hanım a cevap vermıs ama ben de medyum burak hoca hakkın da bazı seylerı söylemek istiyorum . Evet pelin hanım dogru duymussunuz medyum burak hoca her önüne gelen insana her önune gelen ve her ıstedıgı ıslemı yapmamakta neden dıye soracak olursanız medyum burak hoca gerçekci bir medyum hocadır , yani size olur olmadık vaatler vermeden ıslem yapıyor , oluru varsa eger yaptırmak istediginiz işlemin o sekıl de yapıyo ıslemınızı , eger basarısız olur kesınlıkle dıyosa hiç bir sekıl de ıslem yapıp da hem paranızı hem umutlarınızı almıyor . ayrı ca eger ıslem yaparsa sıze kesınlıkle yaptıgı ıslemın arkasında . benı sureklı arayıp ıslemın durumu nu sormustu saolsun . kendisi ayrıca cok kıbar bırısı . arkadaslar bu ara da benım bı arkadasım dedıgım gıbı ıslem yaptırmak ıstemıstı ama medyum burak hoca ıslemın tutmayacagını hem zamanını hem parasını kaybetmemesı ıcın hem de bos yere umutlanmaması ıcın arkadasımın ıslemı yapmamıstı saolsun böyle de durust ve güvenılır birisi . bu bahsettıgım olay ben kendısıne ıslem yaptırdıgım ve olumlu sonuc aldıgım bir zaman da olmus tu , ancak bu durumu görduk ten sonra medyum burak hoca ya olan güvenim cok ama cok daha arttı şahsen , bunu da belirtme den geçmek istemedim .

  • Ocak 2, 2019, 5:04 pm
    Permalink

    dürüst bir medyum arıyorsanız o kişi kesinlikle ama kesinlikle medyum burak hoca dan baskası değildir , diyeceksiniz ki sen nerden biliyosun da bu kadar emin konusuyosun , arkadaşlar bir bildigimiz var ki konusuyoruz . ben sevdigim insanı kendime bağlamak için celb yaptırmak istiyordum , bir cok medyum ile görüştüm bu işlemi yaptırmak icin . bazısı 1 hafta dedi , bazısı 3 gün dedi , hatta size şunu söleyim bazısı bu gün yaparım akşamın da ya da en geç sabahın da işlemi yaptıgım kişi sana bağlanır ertesi gün kapının önün de olur bile diyen oldu artık varsın gerisini siz düşünün . elbette ki böyle şerefsizler var her yerde oldugu gibi , insanların aciliyetlerini ve bir an önce halledip mutlu olma gibi isteklerini kullanıp suistimal ediyorlar . allah böyle insanlar dan her daim korusun bizleri yüce rabbim , herneyse konumuza dönecek olursak , medyum burak hoca ile görüştüm en sonun da . kendisi hakkın da bir cok olumlu yorum vardı ben de bu açıdan medyum burak hoca ile görüşme sağlarken onunla yapacagım görüşmeye özellikle ayrı bir önem verdim . kendisine yani medyum burak hoca ya bağlanması için yapılan celb in kaç günde etkisini gösterir diye sorduğumda medyum burak hoca bana kişi den kişi ye göre değişebileceğini söyledi , 15 gün de etkisini gören de var 38 gün de etkisini gören de var 44 gün de etkisini gören de var dedi , ancak şunu da ekledi ; 15 gün den önce bu işlemin herhangi bir etkisini göremezsin dedi . görecegini iddaa eden herkes dolandırıcıdır sakın itibar etme dedi , insanlara umut satıyorlar , yaşayacakları hayal kırıklıkları umurların da değil dedi . ben de 3 gün de sonuc alırsın demesini bilirim ama insanları kandırmak bana göre değil dedi , bu hareketi inanın cok hosuma gitti . sonuc da şöyle dusunun bir medyum size 3 gün de sonuc alacagınızı vaad ediyor diğer 15 gün de en erken sonuc alırsınız diyor siz hangisini tercih edersiniz , elbette en hızlı hangısı sonuc verıyosa onu tercıh edersınız ama medyum burak hoca bunu umarsamıyor gerçekci birisi ve böyle olması sayesın de ben de medyum burak hoca ile işlem yaptırma konusun da artık şüphe duymadım ve kendisine işlem yaptırdım . senin işlemin ne kadar süre de sonuc verdi diye soracak olursanız eğer benim işlemim , şahsen benim işlemim 15 gün sürdü. dedigim gibi , ben de sizler gibi böyle yorum sitelerini geze geze medyum burak hocada karar kıldım. yani sonuc da para verıyosunuz arkadaşlar , cekinmeyın herkes ile konusun kim kafanıza yatıyorsa eğer ona işlem yaptırın . verdıgınız ucretler az buz rakamlar degıl bu devır de kolay para kazanılmıyor , bu yuzden önce güvenilir mi değil mi yi araştırın . merak eden arkadaşlar icin şahsen kendimin işlem yaptırdıgı medyum hoca olan medyum burak hoca nın telefonunu vermek istiyorum ; 0553 371 89 94 numaralı telefon dan ben sahsına ulasıyorum . siz de ulasabılırsınız .

    Cevapla
  • Ocak 18, 2019, 2:01 pm
    Permalink

    selam arkadaşlar , sevdiğim erkan adın da bir cocuk var dı biz bu cocuk ile cocukluk dan beri arkadasız , erkan oldukca delikanlı bi cocukdu , onunla beraber büyüdük . annelerimiz birbirini tanır , birbirine oturmaya giderler sık sık . dedigim gibi beraber büyüdük , anak zaman geçti , büyüdük ergenlige girdik ve benım erkan a kardeşce olan duygularım da malesef ki bi değişmeler oldu . neden malesef diyosun diyeceksiniz ki erkan bu duruma karşı olan bi cocuktu dedigim gibi delikanlıydı ve bu ona tamamen ters olan bir durum du . onun gözun de ben onun kız kardeşiydim . ona bu durum dan ve bu durumun ne kadar doğal bir durum oldugun dan ilk baslar da bahsetmeye calıstım ancak erkan benı dınlemedi bıle . hem arkadaslıgımız hem kardeslıgımız bitmiş ti hem de sevdigim hoslandıgım cocugu kendımden uzaklastırmıstım , günler geçti yıllar geçti daha da büyüdük , ben unıversıteye gıttım , erkan okumadı iş kurdu kendıne mahalle de . sonrasın da ben okulu bıtırdım geldim ki bir de ne göreyim , sevdigim adam erkan nişanlanmış . beynım den vurulmusa döndüm , ilk baslar da erkanı unuttum sanıyordum unıversıte deyken cunku onu cok görmuyordum , alıstım dıyordum artık bu duruma ve artık hiç bişey hiç kimse umrum da olmaz diyordum , ta ki erkan ın nisanlana haberini alana kadar . sanki kafam dan aşağı bi tencere kaynar yağ boşalttılar o dere ce canım yandı kendım den geçtim , bana bu haberi en yakın arkadasım tuğçe vermişti , tuğçe de bizim erkan ile mahalle den ortak arkadaşımız o da bızle beraber büyüdü , ben unıversıte okurken erkan hakkın da ki haberleri tuğçe den alırdım . erkan nişanlanalı bır kac ay olmustu ama nasılsa gelcem dıye tuğçe bana söylememişti canım sıkılır moralim bozulur kafaya takarım diye , evıme geldigim zaman söylemişti . ben ciddi anlam da yıkıldım , hem de daha bırkac saat önce tuğçe ile erkan hakkın da konustuk ve tuğçe ye erkan ı unuttuğumu söyledim , hatta o açtı muhabbeti meğer se ağzımı arıyormuş acaba hala erkanı seviyor mu diye . neyse işte dostlar , ben yıkıldım gözüm den bir kaç damla yaş düştü . ama sakin kalmaya çalıştım tugcenın yanın da ona belli etmemeye calıstım , biraz daha muhabbet ettıkten sonra basımın agrıdıgını söleyerek tugceyı yolladım ve evde neler yapabilecegimi dusundum , unıversıte den eda adın da bı kız vardı , onun byu tarzı konular da bilgisi çoktu , ona mesaj attım durumu anlattım . o da bana bildigi cok iyi güvenilr ve yeteneklı bi medyum hoca oldugunu söyledi . kimmiş bu dedim , dur sana numarasını atayım dedi attı saolsun 0553 371 89 94 bu numarayı ara konus dedi adı medyum burak dedi kesin yardım cı olur sana dedi . dediğini ikiletmeden hemen aradım numarayı konustum medyum burak hoca ile hoca anladı derdimi ve aciliyeti vakıt kaybetmeden sogutma celbı yapmaya basladık , işlem bitti ve işlemin en az 15 gün icin de tesir edecegini söyledi , daha önce tesir etmez dedi ve ekledi 90 güne kadar uzayabılır tesir süresi korkma endiselenme insallah hallolacak dedi sorunun . tamam dedim , basladık beklemeye aradan 15 gün geçti hala bi tık yokdu durum da aradan 20 gün geçince bi haber geldi ki erkan düğün hazırlıklarına baslamıstı düğün yapılacak tı ben şok olduk ayırmak icin sogutmak icin celp yaptırdık acaba ters mi tesir etti daha da baglandılar dedim , sonrasın da aradım medyum burak hoca yı bana sakin ol panık yapma dedi beklemeye devam et lütfen dedi . ben cok üzgündüm ağlamaktan bir hal oldum , aradan 10 gün daha geçti ki bu sefer tugce geldi bize ve müjdemi isterim erkan nişan yüzügünü atmış düğünü de iptal etmiş hadi gözün aydın dedi . ben inanamadım ve mahalle den birkaç kişiye daha sordum bunu teyyit ettirdim , tugcenın boynuna sarıldım böylesine güzel bir haber getirdiği için , tugce de anlam veremedi cok iyi gidiyor du ilişkileri nasıl oldu da bitti böyle dedi . ben nerden bileyim dedim , o gün harika bir gün geçirdim , tugce eve gittik ten sonra medyum burak hocayı arayıp işlemin basarılı oldugunu söyledim ve bu sefer de yenı bir celp daha istiyorum dedim erkan ile benım aramı yapması için erkan ile evlenmek istiyordum evet bu cok ciddi bir karar dı ama onun icin herşeyi göze almıştım o benim ilk ve tek aşkım dı sonucta , medyum burak hoca peki dedi ve bu işlemi de yapmaya basladı , işlemin üzerin den 22 gün geçti ki erkan kapıma dayan dı , konusmak istedigini söyledi bana tamam dedim konusalım , ben şok içindeydim ama belli etmiyordum . neyse dostlar bana anlattı yuzugu senın ıcın attım dedi , geri döndügün günden beri aklım dan cıkmıyorsun senın ıcın bıraktım nısanlımı evlen benle dedi . şok geçirdim adeta ama kabul de ettim tabi , tüm bu olanları duyan tugce hemen geldi bana ertesi gun ve neler oldugunu anlamadıgını herseyı anlatmamı yaklasık 60 gun ıcın de herşeyın bir an da tamamen tersıne döndugunu ve erkan ile evlenecek olusumu herseyı sordu . ben de tabı kı de anlatmadım tugceye ne yaptırdıgımı , sade ce erkan artık aklını basına toplamıs ve dogru olanı yaptı dogru olanı seçti dedim . geçiştirdim bu benım medyum burak hoca ve sizler ile aramız da kalacak olan sırrımız . tesekkur ederim medyum burak hocam allah senden bin defa razı olsun 0553 371 89 94 bu numara dan hocamıza ulasabılırsınız .

    Cevapla
  • Ekim 18, 2019, 12:03 pm
    Permalink

    benim oğlum var adı orhan , orhan a bütün ısrarlaırm ve uyarılarıma rağmen engel olamadım . istemedigim bir kız ile evlendi . benim evlenmesini istedigim gül gibi bir kız vardı . malesef ne yaptıysam yapayım ne dediysem dinletemedim orhan a ve gitti kendi basına buyruk davrandı , ben bu kızı sevıyorum diyip evlendi onunla . bu duruma cok ama cok sinirlendim . eşimi 12 yıl önce trafik kaasın da kaybetmıştım . o gün den bu gune dek hayatımın merkezi haline getirdim oglum orhan ı , yemedim yedirdim içmedim içirdim derler ya hakikaten de öyle . yetmedi cidden saçımı süpürge ettim ama ne dediyse yaptım onun gönlünü hoş tutmak icin elimden gelenin en iyisini yaptım tüm sınırlarımı zorladım . herneyse , arkadaşlar benim icin orhan cok değerli , herkesin evladı değerlidir ama inanın bana ben kendim den de öte de tutuyodum cocugumu . bu yuzden benım ıstedııgm kız ile evlenmesini istiyodum cunku ben yarın öbür gün ölüp gittik den sonra gözüm arka da kalmasın acaba oğlum ne yapar ne eder diyerek düsünceler içerisin de ölmek istemiyor dum huzur için de ölmek istiyodum . bu yüzden elinden ev işi gelen dürüst saygılı namuslu bi kız olun hatice ile evlenmesini istedim oglum orhanın . orhan ise malesef bunu reddetti ve kendisi ile aynı iş yerin de burcu adın da bir kız vardı , onun ile evlenem diye tuttur du bana . bu bahsettigi burcu denen kızı bir kere evimiz de görmüştüm bize gelmişler di orhan ın iş yerın den bütün arkadaşları , daha o gün bu kıza karşı bi sogumustum yani hic sıcak biri değildi benim gözüm de . bu yüzden ben orhan ın burcuyu istiyorum sözüne hiç önem vermedim ve nasılsa beni dinler orhanım annesini kırmaz diyerek burcu ile evlenmeyeceksin o kadar dedim konu kapanmıstır dedim . ama malesef zamane gençler işte dinlemiyor . tutturdu burcu da burcu diye . ne kadar yalvardıysam ne kadar yakar dıysam yapma etme oglum o kız sana göre değil o kızla mutlu olamazsın dediysem de dinletemedim . ben oglum olmadan yasayamam ölürüm , bu yuzden burcu ile evlenınce beraber yasayacaktık en cok da bu durum sinir bozucuydu . neyse oglum evlendı . burcu ile aynı ıs yerın de calıstıkları icin aynı saat de gelıyolar dı . geldikleri zaman da malesef benden yemek beklıyolar dı . bu yastan sonra oglum ve kendımın bakımı yetmemıs gibi bir de yenı gelin hanımı bakımını yapıyodum , o bana bakması gerekırken ben ona bakıyodum adeta . şaka gibiydi aklımı kaybetmek üzereydı . mahalle linin de diline düşmüştük . mahalleliye orhan benım sözüm den asla cıkmaz , ben ona hatice ile evleneceksin dediysem hatıce ile evlenecekdir demiştim millete . insanlar üzerime gülüyodu . evladım yuzunden mahalleye de cıkamaz oldum . cok gecmeden ev ıcın de de huzursuzluklar cıkmaya baslamıstı . gelin hanım calısıyorum bahanesi ile temizlik de yapmıyodu . koca evin hızmetcısı ben olmustum bu yastan sonra . en sonun da dedım bu böyle olmayacak , oglumun gelecegi söz konusu dedim ve ben ölüp gittik den sonra bu kız kendne bile bakamıyor benım ogluma asla bakamaz dıyerek oglum dan bu kızı ayırmaya karar verdim . ilk basta kendi çabalarım ile bunu yapmaya calıstım . iğneleyici laflar felan kullandım ama bu durum da malesef kendi oglum adeta bana düşman oldu anne karım ile düzgün konus felan dedi , günler ce ağladım küstüm ogluma . ben oysa ki sadece onun iyiligi ve gelecegini dusunuyodum . unutmayın ki aşk karın doyurmaz . ben ölünce ne yapacaklar dı acaba . ama ben bu ihtimal üzerine oglumun gelecegini garanti altına almak icin güvenilir bir medyum hoca arayısına koyuldu . en sonun da arayıslarım sonuc verdi ve medyum burak hoca yı buldum . medyum burak hoca hakkın da yazılan yazılara göz attım ve en iyi yaptıgı işlemler arasın da hamaylı ve celp işlemleri oldugunu gördüm . simdi diyeceksiniz neden medyum burak hoca yı seçtin , medyum burak hoca yı seçtim çünkü medyum burak hoca hakkın da ki yorumları tek tek üşenmeden okudum , bütün sitelere baktım sadece tek bir site den okuduları mı göz önün de bulundurarak yola cıkmadım , bütün sitelere baktım ve adeta şikayet oranı en az olan medyum burak hocaydı ve neredeyse yok denecek kadar azdı , bir de bunun üzerine celp işlemini de yapıyor oluşu inanılmaz iyi bir isabet olmuştu . vakit kaybetmeden medyum burak hoca yı 0553 371 89 94 numaralı telefon numarasın dan aramaya karar verdim . aradım derhal , telefon bir kac kez caldı ve gayet kibar ve efendi birisi açtı telefonu kendını tanıttı ben de tanıttım ve vakıt kaybetmeksızın kendı oglu ve gelınım icin celp işlemi uygulatmak istedigimi söyledim . medyum burak hoca saolsun kibar birisi , gerekli bilgileri tamamen aldı benden . sonra da işleme basladık hayırlısı ile . cok gecmeden 27 gün sonucun da gelinim burcu annesinin evine döndü , sonra ki süreç de de boşanma davası açıldı ve boşandılar . çok geçmeden de hatice ile evlendirdim oglumu . simdi cok mutluyum , hatice kızım bütün hizmetimi yapıyor , mahalleli kadınlar da müzeyyen abla senden korkulur valla ne yaptın ne ettin ogluna kendi istedigin kızı aldın helal olsun valla diyolar , ama bi bilseler keşke o helal olsun bana değil medyum burak hocaya , teşekkürler medyum burak hocam . sayende artık içim rahat .

    Cevapla
  • Kasım 13, 2019, 11:03 am
    Permalink

    Ben bi kızı sevdim dostlar hem de çok sevdim kelimeler ile ifade edilemeyecek kadar çok sevdim onu , mahalleden tanıyordum kendisini , sonradan aynı liseye gittik sırf onu daha çok görebilmek için ne yapıp edip aynı sınıfa kaydettirdim kendimi lise zamanı , sonrasın da ne yaptıysam onun ilgisini çekemedim , arkadaşları araya soktum sırf bir kac kez sohbet etmek içindi her şey ama bi türlü başaramadım benımle konuşmak istemiyordu , sonra dan öğrendim ki baksa biri vardı hayatın da . yıkılmıştım üzüntüden sinirden adeta çılgına döndüm ve gittim sevdiği çocuğu bulup hastanelik edene kadar dövdüm , sonra sevdiğim kız bu yaptığımı duymuş ve bana çok sinirlenmişti anlayacağınız tam tersine dönmüştü her şey , iyi bir şey yapmaya çalıştım ancak sevdiğim kızı kendimden daha da soğutup uzaklaştırmıştım . gerçekten çok çaresizdim . aradan aylar geçti , gene de bana olan siniri öfkesi geçmedi . gene o çocuğu sevmeye devam etti , ardından öğrendim ki evlenecekler di . çocuk bu kızı istemeye gidecekmiş . adeta öldüm öldüm dirildim , bu haberi bana veren insanın bile kalbini kırdım çünkü yediremiyordum yapamaz dı bana bunu . aslında bal gibi de yapıyordu . her neyse dostlar ben intiharı bile düşündüm bu kız için , hayata dair oldukça neşeli bir insan olan ben intiharı bile göze almıştım çünkü sevdiğim kız olmadan benim yaşamamın bi anlamı yoktu . artık bu hayattan umudumu iyice kaybetmişken çok sevdiğim kan kardeşim bana gelip bunun bi yolu var ama kararı vermek sana kalmış dedi , ben de hemen nasıl bi yol olduğunu ve bedeli ne olursa olsun kabul edeceğimi söyledim , sonrasın da bana her şeyi anlatı , medyum Burak hoca adın da bi medyum hoca dan bahsetti , yapmış olduğu celp ler ile sevenleri kavuşturduğunu , kavuşamayan ları birleştirdiğini ve ayrılması gerekenleri de soğutma celpleri yaparak ayırabildiğinden bahsetti , ilk kez böyle bir şeyi duyuyordum , daha önce medyum lar ile ilgili bazı şeyler biliyordum ancak böylesine bir şey yapabildiklerini bilmiyordum . adeta şok olmuştum ve anında kabul ettim ancak nasıl güvenecektik yani sen nerden biliyorsun bunları diye sordum kan kardeşime , o da bana kimseye söylememem karşılığında bir sır verdi , o da sevdiği kızla bu saye de sevgili olmuştu ve bu saye de 7 aylık ilişkileri vardı . ben bir şok daha yaşadım , çünkü o da bi kızı çok sevmiş ve bir türlü birlikte olamamıştı , şimdi ise gelip medyum Burak hoca da yaptırdığı celp sayesin de şu an da onunla beraber olduğunu söylüyordu . ilk başta ona bana bunu henüz yeni söylediği için kızdım ancak sonrasında ona sarılarak doğrusunu yaptığını ve sevdiği kadın için bunu yapmasını taktir ettiğimi söyledim ve vakit kaybetmeden beni medyum Burak hoca ile görüştürmesi gerektiğini söyledim . o da hemen bana medyum Burak hoca nın 0553 371 89 94 numaralı telefonunu verdi ve ara bu numarayı dedi , aradım ve derdimi anlattım . kendisine geçmişte yapmış olduğu işlemle kan kardeşimi sevdiği kıza kavuşturduğunu anlattım ve Allah rızası için bana da yardımcı olun hocam dedim . saolsun beni sıkılmadan dinledi ve tamam merak etme Allahın izniyle çözeriz senin de sorununu dedi . adeta havalara uçtum arkadaşlar bu cevap karşısın da ve daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım işleme dedim çünkü kısa bi süre sonra belki de istemeye gelecekler di sevdiğim kızı ve az bi zamanımız kalmıştı , neyse medyum buray hocaya her şeyi detaylıca anlattım . o da gereken her şeyi yaptı ve böylece işlem tamamlanmış oldu , artık yapmamız gereken tek şey beklemekti artık . ben de çaresizce beklemeye başladım ve her gün her gece her anım da dua etmeye basladım işlemin tutması için . arkadaşlar işlem yapılmıştı ve işlemden 9 gün sonra sevdiğim kızı istemeye geldiler ve ailesi de maalesef vermeyi kabul etti kızlarını . ben adeta pskolojik olarak çöküntü içindeydim ve işlem tutmadı diye yıkılmıştım , hemen medyum Burak hoca ya telefon açtım ve anlattım durumu , o da bana sabırlı olmamı ve henüz işlemin tamamlanmadığını söyledi ve bu işlemin 90 güne kadar tutma süresi olduğunu anlattı . ben de yapacak başka bişeyim olmadığı için yine çaresizce beklemeye başladım , sonrasın da aradan 27 gün geçti yani toplam da işlemin 36. Günün de sevdiğim kız ile istemeye gelen çocuğun kavga edip ayrıldığını ve yüzüklerin atıldığı haberini aldım . adeta şok içerisindeydim . büyük bir sevinç ile medyum Burak hoca yı aradım , anlattım her şeyi . beni kutladı ve sabırlı olmamın önemli olduğunu ve böyle işlemler de sabrın karşılığının alındığını söyledi gerçekten de öyleydi . ardından medyum Burak hoca ya bir işlem daha yapıp yapamayacağımızı sordum , bu kız ile beraber olup evlenmem için , o da celp yaparak yine böyle bir durumun mümkün olduğunu söyledi . tekrar dan vakit kaybetmeyerek celp işleminin yapımına başladık . işlemi yaptık ve tekrar dan bekleme sürecine girdik , medyum Burak hoca tekrar dan bana uyarı da bulunarak sabırlı olmam gerektiğini söyledi . ardından ben de tamam hocam diyerek telefonu kapadım ve bekleme sürecine başladık . aradan 22 gün geçti ve telefonuma bir numara dan mesaj geldi , mesajı atan gerçekten de sevdiğim kızdı , gözlerime inanamadım . mesaj da bana karşı çok büyük haksızlık yaptığını söyledi ve beni tekrar dan dinlemek istediğini söyledi . benim onu gerçekten sevdiğimi anladığını ve onu şimdiye kadar kimsenin bu kadar sevmediğini söyledi , ben gerçekten gözlerime inanamıyordum ve bu mesajları bana gerçekten onun atıp atmadığını öğrenmek için aramaya karar verdim ve aradım . gerçekten de bu oydu . sonrasın da ilerleyen süreç de sevgili olduk , ve belki de inanmayacaksınız ama nişanlandık , 5 aylık bir nişanlılık süreci ardından da evlendik şu an da 2 yıllık evliyim öyle mutlu ve huzurluyum ki rabbim bütün kullarına böyle huzurlu bir evlilik ve böyle hayırlı bir iş nasip etsin , belki bazılarınız beni kınayacaksınız sevenleri ayırdın diyeceksiniz ancak siz de şunu bilin ki dostlar insan gerçekten sevince uğruna yapmayacağı şey yok . evet ben onu ayırdım ancak sevdiğim için ayırdım kötü bir amaç uğruna değil onunla evlenmek için yaptım bunu ve suanda da evliyim onunla bu yüzden bir an olsun pişman olmadım , bunda en büyük pay sahibi de medyum Burak hoca dır . kendisine sizler aracılığı ile selamlarımı iletiyorum , selam olsun sevenleri kavuşturan medyum Burak hocaya . Allah ondan bin defa razı olsun .

    Cevapla
  • Aralık 3, 2019, 10:19 pm
    Permalink

    sizlere sevdiğim adama nasıl kavuştuğumu anlatmak için buraya bu yazıyı yazmak istiyorum , ben ege bölgesinin şirin bir kasabasın da yaşayan biriyken bu olaylar başıma geldi . benim ailem yaşadığımız kasabanın önde gelen saygın ailelerinden biridir , hatta kasabanın en saygın iki ailesin den biridir desem yanılmış olmam , her neyse , benim bir de bu kasaba dan sevdiğim cocuk vardı , adı ihsan benden 2 yaş büyük , o da yaşadığımız kasabanın diğer saygın ailesinin çocuğuydu , ihsanı kısaca anlatmam gerekirse üniversite mezunu biriydi , son derece de akılı saygılı ve terbiyeli biriydi . ancak ailem ve ihsanın ailesi bulunduğumuz kasabanın en saygın ailesi olma iddiası güttükleri için araların da uzun süreli bir anlaşma mevcuttu , bu yeni olan bişe değil belki de 50 yıllık bir husumetti , geçmişte çok ama çok iyi birer dost olan bu aileler sonrasın da ki elli yıllık süre içerisin de birbirlerini hasım bellemişlerdi ve bu elli yıl içerisin de bu iki aile birbirlerinden bırakın kız alıp vermeyi bir bardak çay bile almazdı size öyle söleyim . her neyse ben ihsana sevdalanmıştım , ihsan benim için imkansız dı , kuzenlerim den aldığım bilgilere göre ihsan da aynı şekil de bana sevdalanmıştı , ancak birbirimize karşı hislerimizi söyleyemıyorduk ailelerin korkusun dan anca uzaktan uzağa bakıyorduk birbirimize , bir gün telefonum çaldı , bilinmeyen numara dan arıyordu beni açtım , konuşmak istediğini ve ihsan olduğunu söyledi . kalbim küt küt atmaya başladı , ben o an duyulur diye korkarak kapadım telefonu . ancak çok geçmedi ki tekrar dan çaldı , açıp açmama konusun da çok kararsız dım cunku ailem den biri duysa belki de beni yaşatmazlar dı belki beni değil ihsanı yaşatmazlar vururlar dı ve bu saye de benim yuzum den belki de yıllar ca süren bir kan davası türerdi , hem sevdiğim adam öldürülür hem de sevdiklerim öldürülür dü benim yüzümden , ama diğer tarafım da sevdiğin adam arıyor , bir daha bu fırsat ayağına gelmez aç diyordu , dayanamadım ve sevdiğim adamı tercih ederek açtım telefonu , onunla konuşmayı çok istiyordum , saatler ce konuşsak bıkmazdım . ve açtım telefonu , dur dinle beni dedi , çabuk anlat dedim derdini ve başladı anlatmaya . beni sevdiğini bensiz yaşayamayacağını söylüyodu , ben de delirdin mi dedim bizi öldürürler dedim ama dinletemedim . beni kaçırmak istiyodu , aslın da kaçmayı ben de düşünmüştüm ama bu iki ailenin birbirine girmesi demekti ve babama birşey olursa benim yüzümden ölürüm diyordum hep . bunu bu yuzden reddettim ve uzun ca süre konuştuk , ilerleyen süreçte tekrar tekrar aradı beni ve gizli gizli konuştuk . artık canımıza tak etmişti , birşeyler yapmamız gerekiyor du bu işin için den çıkmak için . babamı canımdan cok seviyordum , kaçamazdım bu yüzden sürekli ne yapabilirim diye düşünürken kuzenim handan bana gelip bunun bi çaresi var dedi , ailelerinizin de rızası olarak evlenebilirsiniz dedi , ben de ne saçmalıyorsun dedim bu imkansız dedim . hele ki ailelerin rızası olarak evlenmek imkansızdı . bana dur beni dinle dedi ve medyum burak hoca diye biri var , onunla görüşücez ona celp yaptırıcaz ve aileleri barıştırıcaz bu sekil de razı olacaklar dedi , mantıklı gelmişti anlattıkları yanı denemeden bişe kaybetmezdik . bu yuzden ben de şansımı denemek için medyum burak hocayı aramak istedim kuzen den numarasını istedim medyum burak hoca nın kuzen de verdi 0553 371 89 94 bu numara yı ara dedi geçmiş te kuzenimde bi işlem yaptırmış kendisine ve tutmuş , ısrarla sordum ne işlemi yaptırdın kimin için yaptırdın dedım ama söylemedi sade ce söylediği tek şey başarılı oldu dedi neyse dedim sineye çektım sonuc ta sorgulayacak vaktım yoktu verdigi numara dan medyum burak hoca yı aradım telefonu açtı sesi gayet güven veriyor du ilk kez bi medyum hoca da işlem yaptıracağım için oldukça heyecanlı ve gergin dim medyum burak hoa bunu anladı ve saolsun beni oldukça rahatlattı söylediği sözler güven verdi her neyse derdimi anlattım hocamız da oldukca zor bir işlem oldugunu syledi o bile anlamıştı işlemin ve durumumun ne dere ce de zor lu ve imkansız oldugunu anca yine de allah dan umut kesilmez dedik ve medyum burak hoca da umudunu kaybetme allahın izni ile hallederiz bunu da dedi ve basladı işlemi yapmaya birkaç gün sonra işlem sona erdi , durum da her han gi bir değişikli yoktu ve bu olduk ca normal di cunku medyum burak hoca yı aramadan önce kuzenım bu işler de tecrube li oldugu icin bana biraz anlattı en erken 15 gün içerisin de sonuclanır en gec de 90 gün sürer dedi , kuzenımın bu bahsettiklerini medyum burak hoca da teyit etti , ben de dedim ki yasadıgım bu sevda karsısın da degıl 15 gü değil 90 gün 90 yıl feda olsun yeter kı kavusayım sevdıgıme dedim , kuzenım bunun uzerıne cıddı anlam da kara sevda olduguma inanmıs oldu , neyse dostlar işlemin uzerın den 36 gün geçti ki babam ve ihsanın babasının kahve de bir araya geldigini ve cevre de ki diğer köylüle tarafın dan barıstırıldıklarını duydum , bunun serefine kurbanlar kesildi ve ihsan da gidip babası ile konustu . cok geçmeden beni istemeye geldiler , babam kızımı sizin gibi iyi bir aileye vermıcem de kime vericem dedi , dunyalar benım olmustu adeta . sevıncten göklere uctum tabı kımselere bellı etmeden kuzenımle bakıstık ve işlemin basarılı oldugunu onayladık , benı medyum burak hoca ya bı teşekkur borcum var . sizleri huzurun da medyum burak hoca ya teşekkür etmek istiyorum , bu konu da ki tek üzüldüğüm ve pişman oldugum nokta neden medyum burak hoca ya daha önce gelip işlem yaptırmamısım demek oldu , keske medyum burak hoca yı daha önceden tanısaydım da sevdıgım adama daha erken kavussay dım bu kadar beklemeyıp , neyse bu da bır seydır gec olsun güc olmasın demısler . tesekkurler medyum burak hoca , 0553 371 89 94 bu telefon dan medyum burak hocaya ulasmak isteyenler ulasabilir dostlar .

    Cevapla
  • Ocak 20, 2020, 9:42 pm
    Permalink

    Ben başımdan geçenleri anlatayım arkadaşlar çok kötü günler geçirdim hem eşim terk etti hem işlerim bozuldu hem kendi kardeşlerim ailem bana yüz çevirdi anlayacagınız insan battıgı zaman kimse yanın da olmuyor hani derler ya düşenin dostu olmaz mış diye , aynı sekil de ben de aynı durumdaydım iflas ettim çok kötüydü herşey kötüye gidiyordu intiharı bile düşündüm sonra medyum araştırmaya başladım güzel yorumlar buldum aradım büyü var dediler bozcaz dediler tamam dedim para verdim ama bidaha ulasamadim kendilerine sonra başka birini buldum oda büyü var dedi para gonnderdik su gun bekle dedi üç ay geçti bişey yok yani o paramda gitti sonra İstanbul’da başka bir medyum buldum herkes ona gidiyormuş ondada gittim ama bir fayda olmadi param boşa gitti zaten yoktu param bankalara borclandim sonra birini buldum tavsiye üzerine ve derdimi telefon da anlattım bana konuşması çok iyi geldi güven sağladı ve son param la da bu kişiye hamaylı işlemini yaptırmaya karar verdım bu kişi bir cogunuzun da tanıdıgı gibi medyum burak hocaydı , medyum burak hoca hamaylı işleme başlamış , benim icin almış oldugu malzemeleri bile bana gosterdi video attı işlem yaparken de video attılar bana adamın dediği gibi önce işlerim açıldı düzeldi toparladim sonra şaşırdım eşim aradı buluştuk ve barıştık yuvasına tekrar döndü hayret ettim bunların hepsi 1 buçuk ayda oldu aldığı parayı hak etti bende medyum burak hocayı öneririm buradanda kendisine tekrar teşekkür ederim. gerçekten kendisi güvenilir bir medyum hoca , ayrıca dedigim gibi oldukca şeffaf çalısıyor , bu devir de dolandırılmak istemiyosanız eğer kesinlikle medyum burak hoca ile çaışmalısınız .

    Cevapla
  • Mart 18, 2020, 10:49 pm
    Permalink

    selam arkadaşlar . ben buraya abim içim yaptırdıgımız işlemi anlatmak için yorum yazmaktayım , benim adım özge , abimin adı da oğuz . abimin miray adın da bir sevdigi kız vardı . abim suana dek kimlerle konustugunu felan bize asla anlatmamıştır . yaşı 28 , bunca zaman hiç sevgilisi oldu mu , kimle oldu , olduysa ne zaman bitti ne kadar sürdü felan ne annem ne de ben bunların hiç birini bilmeyiz . biraz içine kapanık bi insandır kendisi . neyse , bir gün abimin morali cok bozuktu . nedenini sorduk söylemedi . sonra benım furkan adın da kuzenım var , benden 3 yas buyuk abimle yasıt , hem kuzenler hem arkadas . anneme anlattım durumu abim de bi haller var dedim , neymıs ögrenemedım ama dedim , annem de bana da söylemez ki kızım dedi , ben de dedim ki anne neden furkana sormuyoruz acaba özel ve önemli bişe mi oldu dedim . belki bilmemiz gerekn bişeydir elimiz den bişe gelir dedim abimi öyle görmek cidden beni de cok üzüyor ve moralimi de alt üst ediyor du adeta . neyse ben böyle diyin ce annem furkan ı eve çağırdı gel bi cocugum dedi furkan abi geldi cok geçmeden , annem karşısına aldı oglum bak oguz da var bi haller bişe mi oldu bi suc mu işlediniz bişeyden mi korkuyosunuz cekiniyosunuz ne oldu söyleyin dedi . furkan abi de ilk baslar da yok mok dese de en sonun da annemle üzerine gittik ve konusturduk . furkan abi nin anlattıklarına göre oguz abim yani öz abim bi kıza sevdalanmıs kızın adı miray mış , bizim mahalle de ki miray mı diye sordu annem evet o dedi furkan abi . ben de biraz dusunduk den sonra hatırladım kım den bahsettiklerini . kız gayet burnu hava da bı kızdı yani abimin onu ayarlama ıhtımalı cok zordu . evlilik dusunuyordu yani bi de abim ama o kız pek bi havalıydı dedigim gibi kolay yanasmaz dı böyle iliskilere . abimin neden moralinin bozuk oldugunu simdi daha iyi anlıyor duk annem ile beraber . furkan abi nin anlattıklarına göre abim bu kıza sevgili olmayı teklif etmıs ama bu kız abımı reddetmeyı bı kenara bırakın terslemiş yani sen kim ebn kim tarzın da ayıp ve terbiyesiz kelimeler kullanmıs . bu durum acıkcası benım cok zoruma gitti adeta kan beynime sıçradı kıza bak dedim onun bu şımarıklıgı yüzün den benim canım abimin morali bozuk kaç gündür adam akıllı konusmuyor yemeden icmeden kesildi üzüntü den dedim ve abim bunları yasarken hem kendisini hem bizi üzerken bu kız dısarılar da fink atıyor geziyor dedim sinirlendim annem de ne yapabiliriz ki kızım otur oturdugun yerde dedi . neyse ben böyle diyince annem sustum bişe demedim daha fazla , sonra furkan abi izin isteyip cıktı gitti . ben hemen anneme dedim ki anne bu kıza bişe yapalım dedim kimse bizim ailemizi rencide edemez benim abimi rencide edemez üzemez dedim . o da ne yapabiliriz ki kızım dedi , ben de bi yolu var anne dedim ama itiraz etmeyeceksin dedim , o da kavga dövüş felan istemıyorum asla dedi bana . ben de merak etme kavga dövüş yok dedim bu cok faha farklı ve etkılı bi yöntem dedim . neymiş o cıkar bakalım dilinin altın da ki baklayı dedi bana . ben de baslattım anlatmaya anne dedim bak benım şebnem adın da bi arkadasım vardı bu bi cocuga aşıktı dedim ama cocuk bunu sevmıyor du bu kız da gitti bu cocuga gidip bi medyum aracılıgı ile bağlama ve aşık etmek için celp işlemi yaptırdı , simdi de 2 yıldır sevgililer anne dedim . annem bunu duyar duymaz bana cok kızdı , saçmalama dedi sakın dedi bizim ne isimiz olur medyumlar la hocalar la dedi kimse duymasın felan dedi . ben de bi deneyelım anne ne olacak sankı dedim yanı bizim yapacagımız tek sey arayıp konusmak herseyı medyum halledecek dedim annem yine de hayır dese de zamanla yumusattım ve sen oglunun mutlulugunu hıc dusunmuyosun dıye dıye en sonun da bu işlemi yaptırmaya ıkna ettim tamam dedi en sonun da ama asla asla kımseye anlatmayacaksın bunu dedi , tamam merak etme dedim , hemen şebnem i aradım ve hangı medyum hoca ya ıslem yaptırdıgını sordum o da bana cevap olarak direkmen hocanın numarasını verdi medyum burak hocaya yaptırmıs 0553 371 89 94 numaralı telefonu verdi , vakit kaybemeksizin aradık annem ile beraber . görüştük medyum burak hoca ile . abimin durumunu ne derece uzuldugunu anlattık . sonrasın da medyum burak hoca dinledikten sonra abim icin abime bu kızın baglanması ve asık olması icin islem yapabılecegını belırttı . tekrar dan ricacı olduk ve kapadık . ilerleyen surec de medyum burak hoca işlemi tamamladı , artık bekleme zamanıydı . ama yanı işlemin sonuclanıp sonuclanmadıgını anlamak zor olacaktı bu yuzden furkan abıyle görüşecektik sürekli durumu sormak icin . neyse arkadaşlar işlem den 22 gün sonra abim eve cok ama cok mutlu bir şekil de geldi . sorduk mutlulugunu söylemedi her zaman ki gibi , neyse sonra hemen furkan abıye sorduk . geldi anlattı , abım bu geçen anlattıgı kız ile sevgili olmus . furkan abi de saskın dı bu durum karısısın da . yani geçen gün tersleyen kız bu sefer abıme mesaj atmıs cok özürler dilemiş yanı senı kırdıgımicin felan demıs . bız de annem ile cok sasırmıs gibi yaptık ama tabı furkan abi gidene kadar böyle yaptık . anlayacagınız abım ve miray artık sevgili , geçen gün ilişkilerinin 8. ayını kutladılar ve cok mutlular allah herkese böyle bi ilişki nasip etsin . o günden beridir de neye işimiz duserse hangı konu söz konusu olursa olsun medyum burak hocaya işlem yaptırır olduk . ilerleyen zamanlar da bu yaptırdıgım işlemleri de sizlere anlatıcam . allah herkese sifalar versın hayırlı gunler dilerim .

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir